Er kan geen zomerkleding meer worden binnengebracht.

ZO WERK IK

VOORWAARDEN

Denk je eraan om jouw kleding via Madam Stof te verkopen? Geweldig! Maar houd alsjeblieft rekening
met een paar belangrijke voorwaarden. Deze zijn essentieel om alles soepel te laten verlopen, en ik maak hier geen uitzonderingen op:

 • minimaal 40 stuks en maximaal 2 bakken van 100 liter binnenbrengen.

 • Kinderkleding vanaf maat 86 tot en met 152.

 • Dameskleding. Madam stof neemt enkel kleding aan dat je vandaag ook nog in het straatbeeld kan zien. De kleding moet passen bij de doelgroep van Madam stof, om hier een idee van te krijgen kan je best eens rond kijken op de website.

 • Bepaalde merken zoals Shein, Primark, Zeeman,Action en Wibra nemen we niet aan. Voor dameskleding kijken we naar de stijl van de items merken zoals Mexx, Esprit, paprika, Cassis, Steps, Desigual zullen vaak niet geselecteerd worden omdat deze niet echt passen bij Madam stof.

 • Alles moet schoon en fris gewassen zijn. Geen sterke rook geur of dierenharen.

 • Houd rekening met het huidige seizoen – we nemen nu bijvoorbeeld geen winterkleding aan.
 • Geen naam labels of stempels in de kleding.

Kijk zeker eens rond op de webshop om een idee te krijgen van mijn aanbod en de prijzen die we hanteren. Hou er zeker rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor een 'slechte verkoop', wij kunnen geen garantie geven dat jouw kleding vlot zal verkopen.

Wat neem ik niet aan

 • Gedateerde kleding: Kleding die je zelf niet meer zou dragen omdat het 'uit de mode' is zal bij Madam stof ook niet goed verkopen. Mijn doelpubliek zijn vrouwen van 18-40 jaar.

 • Broeken, shorts, korte/mini rokjes: Deze items passen niet binnen ons assortiment. Dit is niet van toepassing voor kinderen.

 • Kleding met gebreken: Geen kleding met vlekken, gaatjes, ontbrekende knopen of veel pluis. Hier worden GEEN uitzonderingen op gemaakt!

 • Basics: Eenvoudige shirts, topjes en vestjes worden niet geaccepteerd. Denk aan de basics van de Hema, H&M , Zara, C&A, Bel&Bo twijfel je over items? Dan kunnen ze zeker terplekke bekeken worden!
 • Geen Disney: Disney kleding kan maar met mate. De Disney items van C&A zullen niet geselecteerd worden omdat deze vaak onverkocht blijven.

 • Accessoires: Geen handtassen, juwelen, schoenen en andere accessoires.

 • Etiketloze kleding: Zonder maat en merk is het onverkoopbaar.

 • Jassen: Hier geldt een limiet per seizoen om iedereen gelijke kansen te bieden. Ook zullen hier enkel jassen worden aangenomen die je nu nog in het straatbeeld ziet. De jassen met grote pels en grote opdruk in glitters zullen niet aangenomen worden.

 • Feestkledij: Galajurken, cocktailjurken, mantelpakjes, kostuums en andere echte feestkleding zijn niet gewenst.

hoe we samenwerken om jouw kleding een tweede leven te geven:

Start door het contactformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk details over de kledingstukken die je wilt verkopen. Hoe meer informatie je verstrekt, hoe beter ik kan inschatten wat bij Madam Stof past.

Na ontvangst van je aanvraag, neem ik de tijd om deze zorgvuldig te bekijken. Vervolgens neem ik contact met je op.

We kiezen samen een geschikt moment uit waarop je je kleding kunt binnenbrengen.

Bij het binnenbrengen van je kleding, maken we samen een selectie van de items die op de website zullen verschijnen. De overige stukken neem je weer mee naar huis, of je kunt ervoor kiezen om deze te doneren aan een goed doel.

Ik neem het proces van fotograferen en plaatsen van de kleding op de webshop op me. Daarna verzorg ik de gehele verkoop, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Vier maanden na het plaatsen van de kleding op de website, ontvang je het bedrag van de verkochte items. De niet verkochte kledingstukken kun je komen ophalen of, indien gewenst, doneren aan een goed doel (sint vincentius in Heusden-Zolder).

Jij ontvangt 40% van de verkoopprijs.

KIJK JIJ NOG EENS EXTRA NA?

Gelieve je aan de voorwaarden te houden, ik werk vanuit een klein kamertje en mijn opslagruimte is dus niet groot.

Het is niet de bedoeling dat er kleding wordt binnengebracht die niet aansluiten bij mijn doelpubliek en dus weinig kans heeft dat het verkocht geraakt.

Het zou fijn zijn als jullie thuis al eens goed kijken want helaas krijg ik nog te vaak vuile en kapotte kledij binnen die ik moet weigeren.

Als je het zelf niet zou durven verkopen
dan kan ik er helaas ook niet veel mee.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg toegang tot exclusieve previews en de laatste nieuwtjes.